måndag 30 november 2009

Bråckfan

Igår upptäckte vi till vår stora fasa att Odins ljumskbråck är tillbaka. Vi fick ju tid för opertion i februari om ni minns? Då hade vi dock inte sett bråcket på flera månader och det hela avbokades. Naturligtvis ringde jag lasarettet imorse men trots att vi varit inbokade på operation förut måste vi ta vägen via vårdcentralen. Vore det inte lika bra om vi fick komma till specialisterna direkt? Landstinget behöver spara pengar, ändå ska man prompt till vårdcentralen för att få remiss. Jag kan förstå om man är ett oskrivet blad, men vi måste ju finnas i journalerna. På vårdcentalen hade de ingen tid. Surprise. De skulle ringa åter imorgon för vi behövde få komma in snarast, det var vi överens om. Odin verkar inte lida nu men hamnar bråcket i kläm får han fruktansvärda magsmärtor och läget är akut, då måste han opereras på stört. Tror ni jag är orolig eller orolig?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, låter inte bra. Hoppas dock att ni får hjälp snarast. Kram Yvonne

Elina sa...

Kändes jättetråkigt att höra det igår när du skrev. Och lille Odin, så ovetande... Men jag är säker på att det kommer gå hur bra som helst. Smärtfritt och smidigt, till slut.

Jonna sa...

Men oj oj och nej nej hälsar vi här från andra sidan....

Mor sa...

Tråkigt! Skulle ringt dig, men har haft Naturesparty här med grannarna, riktigt trevligt! Ringer imorgon! Kram! Pussa ODIN från mormor!

Linda sa...

Åh vad tråkigt!
Synd att det inte kunde hålla sig borta.
Kramar från mig och Leo