måndag 2 november 2009

Klapp

Nu har vi efter mycket diskussioner bestämt att syskon och föräldrar ska byta julklappar i alla fall, men att de inte får kosta mer än 100-150 kronor. Och jag, som var den största motståndaren, har redan börjat fundera på vad jag ska ge och vad jag ska önska mig. Det bor en liten materialist i oss alla. Den här kjolen kostar 149 kronor på åhléns och den skulle absolut liva upp min vinter. I storlek 38.

3 kommentarer:

Jonna sa...

ååh! super! den kan ju elina köpa då... och vilken glädjande nyhet att vi ska byta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hurra!!!!!!!!!!!!!!!! ska genast börja skriva.. eller ja, efter jobbet naturligtvis.

Anonym sa...

haha ni är så roliga med era juletraditioner. Fast är nog lite avundsjuk också, jag känner inte alls den där förväntan längrre. Hatar typ allt som har med vinter och mörker att göra. Men smart med julklappsidén. Vi har också en annorlunda grej för oss i år. Vi ska köpa varsin julklapp till oss själva, slå in den och sen öppna inför varandra framför granen. Haha, det var mammas idé!!

/Tora

andreas sa...

bra härligt va roligt ska genast oxå spåna på en önskelista.kram kram